مهندسی برق

ساخت وبلاگ

مهندسی برق را میتوان به عنوان یکی از رشته های پرطرفدار دانشگاهی در بین متقاضیان رشته ریاضی و فیزیک معرفی کرد.

 

رشته مهندسی برق از دسته رشته هایی است که ریاضی در آن کاربرد زیادی دارد.هم چنین درس فیزیک (بخصوص مبحث الکتریسیته و مغناطیس-مباحث فیزیک 3) نیز در این رشته حائز اهمیت است.بنابراین اگر خواهان انتخاب این رشته هستید میزان علاقه و توانایی در این دو درس را برای انتخاب این رشته حتما ملاک قرار دهید.

در حالت کلی یک مهندس برق وظیفه دارد به مطالعه و کاربرد های مرتبط با الکترونیک و الکترو مغناطیس بپردازد.

یک مهندس برق باید کار با نرم افزار های مهندسی و یا نرم افزارهای طراحی را برای انجام فعالیت ها و وظایف مهندسی به خوبی فراگیرد.

رشته ی مهندسی برق در مقطع کارشناسی دارای 4 گرایش میباشد که عبارتند از:

1-مخابرات

2-کنترل

3-قدرت

4-الکترونیک

اگر خواهان این رشته هستید باید بدانید که در گذشته گرایش ها از ابتدا در دفترچه ی انتخاب رشته کنکور ذکر شده بود اما در طی سال های اخیر گرایش ها از دفترچه ی انتخاب رشته ی کنکور حذف گردیده و دانشجو بعد از گذراندن 4 یا 6 ترم تحصیلی در دانشگاه و آشنایی هر چه بیشتر با رشته و گرایش ها با توجه به معدل و نظر مدیر گروه میتواند گرایش رشته تحصیلی خود را انتخاب نماید.

لازم به ذکر است که رشته مهندسی برق در مقطع کارشناسی ارشد در گرایش های بیشتر نیز ارائه می شود که برای مشاهده میوانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

مشاهده ی گرایش ها در کارشناسی ارشد

برای آشنایی بیشتر شما با رشته ی مهندسی برق در ادامه به طور مختصر به توضیح هر یک از گرایش ها خواهیم پرداخت:

1-گرایش مخابرات:یکی از هدف های اصلی این گرایش انتقال اطلاعات از یک نقطه به نقطه ای دیگر میباشد.که این اطلاعات در واقع میتوانند همان صوت،داده های کامپیوتر و یا حتی تصاویر باشند.

2-گرایش کنترل:در ابتدا باید بگوییم به طور کلی هدف در این گرایش کنترل رفتار سیستم های متفاوت با توجه به ورودی های مختلف داده شده میباشد.

3-گرایش قدرت:گرایش قدرت را میتوان به عنوان یکی از قدیمی ترین گرایش های مهندسی برق معرفی کرد.در این گرایش مهندسین با توزیع،تولید و انتقال انرژی الکتریکی و هم چنین ساخت دستگاه هایی مرتبط مانند ژنراتور های الکتریکی،موتور های الکتریکی و...سر و کار دارند.

4-گرایش الکتروینک:الکترونیک از کلمه ی لاتین (electronic) گرفته شده است.در ابتدای قرن بیستم الکترونیک از کلمه الکترون(الکترون ها همان ذرات ریز موجود در اتم هستند) گرفته شد.

هدف از این گرایش تربیت مهندسانی است که بتوانند در زمینه ی طراحی و ساخت تمام قطعاتی که در زمینه ی کامپیوتر و برق کاربرد دارند مهارت کسب نمایند.

دانشجویان این گرایش باید بدانند که با توجه به سرعت پیشرفت علم،برای موفقیت شغلی در این زمینه علم آن ها همیشه باید به روز باشد.

دانشجویان رشته ی مهندسی برق برای اخذ مدرک کارشناسی باید حدود 142 واحد درسی را بگذرانند.

 

انتخاب رشته سال نهم به دهم...
ما را در سایت انتخاب رشته سال نهم به دهم دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : entekhabreshte97 بازدید : 84 تاريخ : چهارشنبه 14 اسفند 1398 ساعت: 18:26